proba1

Banner Campaign
Банер
Банер

Гр.Варна

тел.: 052/ 627 516, 602 241

факс: 052 622 414

Моб.тел.: 0888 491 196

 

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


http://www.europacbulgaria.com

 

 

 

Производство на хартиени опаковки за Хранителни продукти

 

 

 

 

Опаковки за хляб и хлебни изделия

 

Европак България е съвременно предприятие, основано през 2007 година. Основната цел на компанията е производство на модерни функционални опаковки за хранителната, фармацефтичната и други промишлености. Дружеството разполага със собствена производствена база, специално проектирана за нуждите и изискванията на дейността. Монтирана е най-съвременна линия за производство на опаковки тип „плик” на френската фирма „HOLWEG” - световен лидер в областта.

 

На база на разработка на фирмата се предлагат изделия – опаковки за хляб и хлебни продукти, които позволяват съхраняването на качествата им за значително по-дълъг период.

Възможностите на оборудването са производство на хартиени опаковки от изходен материал с плътност от 25 гр/м2 до 120 гр/м2 .

 

Предлага се и вариант на опаковки с прозрачно полипропиленово (КАСТ) прозорче по дължина на изделието с дебелина 25?35 микрона и микроперфорация в поле. Четирицветният флексопечат с висококачествени мастила допълва възможностите за оформление на изделията. Фирмата разработва и предлага на своите клиенти индивидуален дизайн за техните опаковки.

 
joomla statistics